sábado, 27 de julio de 2019

CUIDEM EL PLANETA del 21 al 25 juliol

ACTUALITZAREM EL BLOG EL 20 D´AGOST AMB TOTES LES IMATGES D´AQUESTES SETMANES

EL CASAL D´ESTIU DEL FOMENT CONTINUA OBERT PER SETMANES TOT EL MES
D´AGOST FINS EL 6 DE SETEMBRE

SETMANA del 21 al 25 de juliol DEDICADA AL MEDI AMBIENT

Cada any i seguint el projecte del casal, dediquem una setmana a treballar el reciclatge i a tractar temes com respectar la natura, de quina manera podem contribuïr cada un de nosaltres a cuidar el planeta sempre vinculat amb la temàtica setmanal.
Jocs i gimcanes aprofunditzant amb el tema on els nens i nenes apreien a reciclar i observavenm la quantitat de material com pot ser el plàstic que arribem a utilitzar en el nostre dia a dia.

Setmana plena d´activitats, el dimecres varen poder gaudir tots d´un AQUAGYM dirigit per un dels nostres monitors ( Dani ) a la piscina petita, on petits i grans varen seguir al ritme de la música desde dins de l´aigua.
Els més grans al casal esportiu varen fer padel, futbol, bàsquet, water polo, volei platja i jocs aquàtics on no hi va faltar la càmera sub-aquàtica per veure´ls sota l´aigua.-

Seguint la temàtica els nens i nenes del casalet varen realitzar un moneder reciclat i el taller protagonista de la setmana ha estat l´elaboració d´una samarreta amb el lema CUIDA´M
 
Una setmana plena d´emocions ja que uns quants marxaven ja de vacances i d´altres encara continuen amb nosaltres les pròximes setmanes.

El dilluns dia 28 es publicaran les imatges d´aquesta setmana, no us les perdeu !

El divendres varem acabar la setmana amb una gran mini disco a l´herba de la piscina on els més petits i els més grans varen seguir al ritme de les cançons i balls dirigits per la ( Silvia ) una de les nostre monitores.

Tastet de la setmana


VIDEO SETMANAL CUIDA´M 

( CUIDEM EL NOSTRA PLANETA )

No hay comentarios:

Publicar un comentario