martes, 18 de julio de 2017

Setmana 3 del 10 al 14 de juliol " Western "

Aquesta setmana ha estat basada en la temàtica del western, els indis s´han apoderat del casal i els nenes i nenes del casal han fet un atrapa somnis.
Cada grup la realitzat diferent seguint sempre la programació adaptada a cada edat.
La psicomotricitat, taller d´experimentació, titelles, jocs d´aigua, art a la sorrera, ha format part del dia a dia en els més petits.
La iniciació en els esports, les manualitats, jocs a la piscina han fet que els nens i nenes del casal s´hagin convertit en uns grans artistes.
A continuació recull imatges del mini casalet i casalet:
 



El casal esportiu han gaudit dels diferents esports que ofereixen les nostres instal.lacions del foment, tennis, pàdel, futbol, bàsquet, voleivol, waterpolo..., de la piscina i dels jocs coorperatius i de cohesió de grup.
Recull d´imatges el casal esportiu :



Aquesta setmana el dimecres dia 12 de juliol tot el casal , casalet i casal esportiu, vàrem fer una sortida caminant fins al parc roqueta de Tona,  una vegada allà vàrem esmorzar i llavors la sorpresa de la setmana, ens va venir a recollir un Trenet que ens va portar a fer una ruta turística pel poble, primer el grup de mini casalet i casalet i llavors el grup del Casal esportiu, tant els més petits com els més grans vàrem gaudir del viatge, va ser tota una aventura.
Imatges de la sortida :


No hay comentarios:

Publicar un comentario