viernes, 31 de julio de 2015

Festa Pirata

Setmana del 27 al 31 de juliol

Hem acabat el mes de Juliol gaudint d´una gran aventura pirata en un entorn privilegiat.
Esports, balls, tallers, circuits de psicomotricitat i manualitats amb els més petits, gimcanes, piscina, jocs d´aigua, jocs musicals, tallers d´expressió corporal i moltes activitats més...

Amb el Casal Esportiu ens hem apropat encara més a la natura amb les diferents sortides :  Bicicletada , Castell de Tona , Gurri Xic ... ) hem gaudit com mai a la piscina fent aqua dance, fotos sub-aquàtiques i hem practicat molt esport.
Bons records, experiències viscudes amb cada un dels nens i nenes que han compartit tots aquests dies amb nosaltres.
Gran implicació per part del monitoratge han fet posible que els nens i nenes hagin gaudit d´allò més aquest mes d´estiu.
Agraïr desde aquí a tothom la confiança dipositada en nosaltres i en el nostre projecte lúdic i educatiu.

Les imatges d´aquest mes valen més que mil paraules...


Comencem pel final imatges de la Gran Festa Pirata ( música, balls, diversió, disfresses, desfilada, sorpresas, regals ... ) avui tots els nens i nenes del casal, monitors/es i personal del casal i del Foment hem vingut disfressats de Pirates. Hem gaudit d´una gran festa de la qual ens emportem un somnriure de cada un dels nens i nenes del dia d´avui. Impresionant !!! Sense ells això no seria posible.





Sortida al Gurri Xic ( Bosc de les Fades de Taradell )




Visita sorpresa de " Horus " el falcó de 38 dies d´en Nil Pérez que ens ha explicat juntament amb el seu pare Rafa Pérez tot allò que volíem saber sobre ell.
Desde aquí el nostre agraïment per la seva visita.



Una nova activitat a la piscina, imatges sub-aquàtiques, genials !!

Recull de la resta d´imatges de la setmana, cada dilluns ha vingut un personatge pirata ha cada grup i ens ha fet una activitat, els més petits aquesta setmana fan un pirata amb la seva foto, busquen un tresor i fan canyetes d´allò més divertides.





Recordeu que tenim inscripcions obertes per setmanes fins el 10 de setembre.


No hay comentarios:

Publicar un comentario