miércoles, 22 de mayo de 2013

Casal d´Estiu 2013

Casal d'Estiu 2013

Casal d'estiu 2013 una proposta pels vostres infants:


Com cada any el nostre propòsit ha estat crear un casal de vacances diferent:
Un recurs educatiu que ofereix una sèrie d’activitats lúdiques, manuals i esportives adreçades a nens/es de 2 a 12 anys durant els mesos d’estiu " Mini casalet ", " Casalet " i " Casal Esportiu " on s’hi pot jugar, tenir un lloc de trobada, d’aprenentatge, de convivència, etc., des d’una perspectiva educativa.
Aquest any amb una novetat " Mini Casalet " personal amb la titulació de Tècnic en Educació Infantil, adreçat a tots els infants nascuts l´any 2010, per poder ampliar així el nostre servei i cobrir una demanda per part de les famílies.
El CASAL D´ ESTIU  que portem a terme té dues finalitats: donar resposta a la necessitat de moltes famílies que treballen i organitzar una activitat de lleure, partint d’un projecte educatiu basat en viure l’esport des d’una perspectiva lúdica i educativa i fomentar els valors ( respecte, convivència, col·laboració...) .
Una proposta basada en l’educació activa, on els nens i nenes gaudieixen d' allò més: realitzant tallers i activitats diàries programades independents entre elles però amb un centre d’interès com a nexe d’unió, jugant, experimentant, descobrint, fent excursions i tot tipus d´ esports ( tennis, pàdel…).
Un viatge en el temps. Cada setmana ens embarquem en una temàtica diferent ( la pre-història, l´antic Egipte, Olimpíades de Grècia, l´Època medieval, la futurista..) d’aquesta manera facilitem la implicació i participació dels nens i nenes que es vagin incorporant o deixant el Casal durant el mes, sense que tinguin la sensació que han arribat tard o que marxen abans d’hora.
REUNIÓ INFORMATIVA AL FOMENT DIVENDRES DIA 24 DE MAIG A LES 18:00h 

No hay comentarios:

Publicar un comentario